Concertagenda

Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie over ons eerstvolgende project dat in het teken van Pasen zal staan. Concertdatum is naar verwachting eind maart 2024

 

Ons laatste concert “Vive la femme!” heeft op 1 juli 2023 plaatsgevonden:

De stukken die op het programma staan, belichten alle een bepaald aspect van het vrouw-zijn. De vrouw als moeder, dochter, geliefde. Wijs, zorgzaam, vastberaden, dromerig, lief, verliefd, afgewezen, verbitterd, door het leven getekend, wraaklustig, gemeen: we horen het onder andere terug in Mother to Son ((Gwyneth Walker), in het Hexenlied (Mendelssohn), in Nigra Sum (Casals), in I’m gonna wash that man right outa my hair (uit ‘South Pacific’). Een verrassend programma op een passende locatie. 
<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Ons herfstconcert “Autumn leaves” heeft plaatsgevonden op zaterdag 15 oktober 2022 in De Nieuwe Kerk te Amersfoort

 

Ons optreden op 20 februari 2022:

Project: MISA CRIOLLA

 

Vanwege de grote belangstelling hadden we twee concerten in plaats van één; het eerste concert was vervroegd naar 15:15 uur en het tweede is om 17 uur gehouden!

De Misa Criolla werd in samenwerking met vrouwenkoor Mevrouw De Vries uitgevoerd! De soliste die ons bij de Misa begeleidde, is de mezzosopraan Itzel Medecigo (zie haar website https://www.itzelmedecigo.com/). Daarnaast werd de instrumentale begeleiding door Los Criollos en Fred Abbingh verzorgd. Itzel Medecigo en Los Criollos hebben tijdens ons concert ook zelf met een aantal intermezzo’s eigen stukken ten gehore gebracht.